Μembers' Event: Γνωριμία με την Αρωματοθεραπεία - Εικόνα

Τον Μάρτιο διερευνούμε την αίσθηση της όσφρησης μέσα από μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας με την Αρωματοθεραπεία. 

Στόχος του εργαστηρίου είναι η εξέταση των βασικών αρχών της αρωματοθεραπείας, η γνώση των ιδιοτήτων των αιθέριων ελαίων και της θεραπευτικής τους δράσης, η κατανόηση της ασφαλούς χρήσης τους, η παρασκευή κρέμας και ελαίου μασάζ και η ενημέρωση για το βασικό εξοπλισμό και τα υλικά που χρησιμοποιούμε.

Στο τέλος του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα παρασκευάσουν τη δική τους αρωματική κρέμα, και θα λάβουν ένα έντυπο με επιπλέον συνταγές που θα μπορούν να παρασκευάσουν στο σπίτι!

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Κωνσταντίνα Λίτσα, Βοτανοθεραπεύτρια (BSc Honours Herbal Medicine/ Phytotherapy), Σύμβουλος Αγωγής Υγείας / Σύμβουλος Permaculture

Παρασκευή 11/03 | 18.00 – 20.30
MAKER SPACE EBE

Έως 15 συμμετοχές– Μόνο για Μέλη
Ελεύθερη είσοδος, με ηλεκτρονική προεγγραφή 

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19, για την είσοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, καθώς ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής. Το παραπάνω ισχύει για ενήλικες. Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών), σύμφωνα με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις. 

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας των προσώπων που επιδεικνύουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, όπως προβλέπει ο νόμος.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Δείτε ακόμα

Κυριακή 07/04, 21:00

Prima Facie της Suzie Miller | Σκηνική Ανάγνωση επιλεγμένων σκηνών

Περισσότερα