Members' Event: Meet the artist – Dimitris Efeoglou  - Εικόνα

Με αφορμή τον πολιτιστικό άξονα της λειτουργίας του, το Delta ως πλατφόρμα προβολής σύγχρονων εικαστικών, συνεργάζεται με την ARTWORKS, με σκοπό την ανάδειξη έργων Ελλήνων εικαστικών στον χώρο του. Τα έργα, τα οποία εναλλάσσονται ανά χρονιά, έρχονται να προστεθούν στον χώρο οργανικά, ως μέρος του τοπίου. Ακολουθώντας την ιδέα της αειφορίας, μας προσκαλούν να σκεφτούμε την τέχνη ως μέρος ενός πολυποίκιλου οικοσυστήματος με αλληλεξαρτώμενους παράγοντες.

Στο πλαίσιο αυτό, το Πρόγραμμα Μελών συνθέτει αποκλειστικά για τα Μέλη του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μία θεματική δράση επισκέψεων από τον Νοέμβριο 2021 έως και τον Μάρτιο 2022. Οι επισκέψεις δομούνται ανάμεσα σε δύο παράλληλους άξονες: αρχικά στον χώρο του Delta, όπου μέσα από μηνιαίες ξεναγήσεις θα παρουσιαστούν τα έργα των 5 συμμετεχόντων καλλιτεχνών, και στη συνέχεια εκτός των Τειχών του ΚΠΙΣΝ, στα προσωπικά studios ή σε εκθεσιακούς χώρους των ανερχόμενων εικαστικών. 

Στην τελευταία μας συνάντηση με τους καλλιτέχνες που εκθέτουν τα έργα τους στο εστιατόριο Delta, τον Μάρτιο έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον εικαστικό Δημήτρη Εφέογλου, ο οποίος μας συναντάει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μας παρουσιάζει το έργο του και συζητάει μαζί μας για την πρακτική του. 

Η δράση είναι αφιερωμένη σε όλα τα Μέλη μας που αγαπούν την Τέχνη και τον Πολιτισμό, και θέλουν να εντρυφήσουν στην έννοια της εικαστικής δημιουργίας και την πρακτική της, σε κάθε μορφή. Απευθύνεται επίσης σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά τους σύγχρονους πρεσβευτές της εγχώριας εικαστικής σκηνής.

Σάββατο 12/03 | 12.30
Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων ΙΙ EBE 

‘Εως 15 συμμετοχές – για Μέλη και καλεσμένο

Eίσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή*

*Οι προεγγραφές για τις μηνιαίες επισκέψεις μας, ξεκινούν στην αρχή έκαστου μήνα. Η ενημέρωση γίνεται μέσω του SNFCC Members Newsletter.

Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα Επισκέψεων 
 

Το Delta δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με στόχο να αποτελέσει έναν πρότυπο γαστρονομικό προορισμό αντάξιο των υψηλών προδιαγραφών του ΚΠΙΣΝ, αναδεικνύοντας συγχρόνως την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο. 

Οι επιπλέον ημερομηνίες για τις μηνιαίες επισκέψεις στα έργα του Delta Restaurant θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η δράση αποτελεί μία συνεργασία του Προγράμματος Μελών του ΚΠΙΣΝ με το Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος της ARTWORKS και το Delta Restaurant.

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19, για την είσοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, καθώς ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής. Το παραπάνω ισχύει για ενήλικες. Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών), σύμφωνα με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις. 

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας των προσώπων που επιδεικνύουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, όπως προβλέπει ο νόμος.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Δείτε ακόμα

Κυριακή 03/09, 21:00

Park Your Cinema Kids: Ψυχρά κι Ανάποδα (2013)

Περισσότερα