Φωτογραφία από σκηνή της ταινίας "Frozen"

Αποχαιρετώντας κι αυτό το καλοκαίρι…

Για πέμπτο συνεχόμενο καλοκαίρι, το Park Your Cinema προτείνει στους επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ κλασικές ταινίες ρεπερτορίου, τις οποίες ίσως ανακαλύψουν για πρώτη φορά ή θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν σε μεγάλη οθόνη.

Οι παιδικές προβολές του Park Your Cinema Kids στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ ολοκληρώνονται για αυτή τη θερινή σεζόν με δύο τίτλους που το ανήλικο κοινό λάτρεψε τα τελευταία χρόνια (μαζί και οι κριτικοί και τα μέλη της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου). «Let it go» και… του χρόνου! 

Επιμέλεια προγράμματος: Ηλίας Φραγκούλης

 

Ψυχρά κι Ανάποδα/Frozen (2013): Υπόθεση

Η νεαρή πριγκίπισσα Elsa, την ημέρα της στέψης της σε βασίλισσα, απελευθερώνει άθελά της την εκ γενετής ικανότητα που έχει, να ελέγχει το χιόνι, και βυθίζει το βασίλειό της σε αιώνιο χειμώνα. Η μικρότερη αδελφή της, Anna, πρέπει τώρα να αναλάβει δράση, έχοντας τη βοήθεια ενός ντόπιου βουνίσιου, του παιχνιδιάρικου τάρανδού του κι ενός μαγικού χιονάνθρωπου! Το Όσκαρ καλύτερης animated ταινίας του 2014 δεν χρειάζεται περισσότερες συστάσεις. Ο τίτλος αρκεί. Τα παιδιά ξέρουν ακόμη και τα τραγούδια της, απ’ έξω κι ανακατωτά.

Σκηνοθεσία: Chris Buck, Jennifer Lee
Προβολή με ελληνική μεταγλώττιση

 

Σάββατο 19/09 | 20.30

ΞΕΦΩΤΟ

Υποχρεωτική χρήση μάσκας καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την ασφάλειά σας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχουμε σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.

Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής. Σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, σε περίπτωση υπέρβασης του μέγιστου αριθμού των επισκεπτών που επιτρέπονται στο Ξέφωτο, θα χρειαστεί να ακυρωθεί η προβολή. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.

Δείτε ακόμα