Φωτογραφία από την ταινία κινουμένων σχεδίων Ο Βασιλιάς των Λιονταριών

Αυτό που θέλουν τα παιδιά

Ο Ιούλιος του 2020 φέρνει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ animated δημοφιλείς ήρωες, τους οποίους τα παιδιά δεν χορταίνουν να βλέπουν στη μεγάλη οθόνη. Από τους χαρωπούς Μπαμπούλες της Pixar μέχρι τον Βασιλιά των Λιονταριών, κι από τα ψηφιακά παιχνίδια που τόσο αγαπήθηκαν μέχρι την απίθανη ζωή του Mr. Incredible. Give the… kids what they want!   

Επιμέλεια προγράμματος: Ηλίας Φραγκούλης

 

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών/The Lion King (1994): Υπόθεση

Ο μικρός πρίγκιπας Simba και ο πατέρας του Mufasa, ο Βασιλιάς των Λιονταριών, γίνονται στόχος από τον σατανικό θείο του πρώτου, που θέλει το θρόνο για τον εαυτό του. Τούτη η ελεύθερη μεταφορά του σαιξπηρικού «Άμλετ», προσαρμοσμένη στο animated σύμπαν της αφρικανικής ζούγκλας, έμελλε να γίνει η κορυφαία εισπρακτική επιτυχία του 1994 παγκοσμίως, τιμήθηκε με δύο Όσκαρ (μουσικής και τραγουδιού) και έφτασε μέχρι το Broadway σε μορφή musical. 

Σκηνοθεσία: Roger Allers, Rob Minkoff
Προβολή με ελληνική μεταγλώττιση

 

Σάββατο 11/07 | 21.00

ΞΕΦΩΤΟ

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την ασφάλειά σας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχουμε σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.

Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής. Σε περίπτωση που καλυφθεί η μέγιστη χωρητικότητα της υποδομής, δεν θα μπορούν να εισέρχονται νέοι επισκέπτες στο Ξέφωτο.

Δείτε ακόμα

Σάββατο 04/07, 21:00

Park Your Cinema Kids: Μπαμπούλες Πανεπιστημίου (2013)

Περισσότερα