Συζήτηση: Υπαίθριες δραστηριότητες | Ενημέρωση και Εκπαίδευση για θέματα Ασφάλειας και Α’ Βοηθειών - Εικόνα

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας/Sports Excellence της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), παρουσιάζει συζήτηση με θέμα: «Υπαίθριες δραστηριότητες: Ενημέρωση και Εκπαίδευση για θέματα Ασφάλειας και Α’ Βοηθειών» στον Πύργο Βιβλίων του ΚΠΙΣΝ.

Μία συζήτηση που στόχο έχει να ενημερώσει τους επισκέπτες σχετικά με την ομαλή και ορθή διεξαγωγή των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Η αναρρίχηση, η πεζοπορία, η ορειβασία, τα θαλάσσια σπορ και γενικότερα οι ομαδικές δραστηριότητες στην ύπαιθρο, αποτελούν ένα μέρος της θεματολογίας της συζήτησης. Παράλληλα και μέσω της συζήτησης, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα ασφάλειας και Α’ Βοηθειών τα οποία είναι απαραίτητο να λαμβάνονται υπόψη σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας και διεξαγωγής των υπαίθριων δραστηριοτήτων τόσο από τους εκπαιδευτές όσο και από τους ασκούμενους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης. Η συζήτηση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα μεταξύ των παραβρισκόμενων και απευθύνεται σε αναρριχητές, πεζοπόρους, ορειβάτες, προπονητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά. 
 

Δείτε το πρόγραμμα της συζήτησης

Τετάρτη 25/01 | 18.00-20.00
Πύργος Βιβλιων ΕΒΕ

Είσοδος Ελεύθερη 
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, βάσει διαθεσιμότητας των θέσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

Photo by Patrick Hendry 

Δείτε ακόμα

Κυριακή 05/02, 21:00

Αναβολή συναυλίας | Jazz Chronicles: Μάρθα Μαυροειδή Quartet

Περισσότερα