Καθημερινές ιστορίες από το ΚΠΙΣΝ: Ένα εικαστικό βιβλίο | Εργαστήριο Sketchbook  - Εικόνα

Ποιες είναι οι αναμνήσεις σας από το Κέντρο Πολιτισμού, οι καθημερινές σας ιστορίες;  Πώς θα θέλατε να τις αποτυπώσετε σε σχέδιο; 

Τον Ιανουάριο στο ΚΠΙΣΝ εγκαινιάζεται μία σειρά εργαστηρίων δημιουργίας εικαστικού βιβλίου. Αντλώντας έμπνευση από τις προσωπικές ιστορίες που μας συνδέουν με το Κέντρο Πολιτισμού, δημιουργούμε το δικό μας χειροποίητο sketchbook, ερχόμαστε σε επαφή με εύκολες τεχνικές δεσίματος, και παράλληλα εξετάζουμε πώς μπορούμε να ανακυκλώσουμε και να επαναχρησιμοποιήσουμε παλιά χαρτιά και φωτοτυπίες.  Θα πειραματιστούμε με διάφορα υλικά και τεχνικές εικονογράφησης και θα εμπλουτίσουμε το βιβλίο μας κατασκευάζοντας pop-up χάρτινους μηχανισμούς κίνησης και σημεία με cut-outs. 

Παρατηρούμε τη δημιουργική διαδικασία, την αναζήτηση ιδεών και την ποικιλία των εκφραστικών μέσων. Βρίσκουμε τη δική μας φωνή και γραφή, όπως αυτή εκφράζεται μέσα στις σελίδες ενός βιβλίου-προσωπικού ημερολογίου. 

Σχεδιασμός-υλοποίηση: Vlefaro, Αγγελική Μπόζου 

Πέμπτη 13/01, 10/02 και Δευτέρα 14/03 | 18.30-20.30 

ΠΥΡΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΒΕ 
 

Έως 25 άτομα | Για ενήλικες 
Ελεύθερη είσοδος, με ηλεκτρονική προεγγραφή 

Για τη δραστηριότητα στις 13/01, οι προεγγραφές ανοίγουν την Παρασκευή 07/01 στις 12.00
Για τη δραστηριότητα στις 10/02, οι προεγγραφές ανοίγουν την Τετάρτη 02/02 στις 12.00
Για τη δραστηριότητα στις 14/03, οι προεγγραφές ανοίγουν τη Δευτέρα 07/03 στις 12.00

Για την είσοδο του κοινού στον κλειστό χώρο της δραστηριότητας, απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, καθώς ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής. Το παραπάνω ισχύει για ενήλικες. Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού  self test (24 ωρών), βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών), σύμφωνα με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις. 

Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής σας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.

Δείτε ακόμα