Τουρνουά Μαθητών Ειδικής Αγωγής		 - Εικόνα

Η «Αναγέννηση & Πρόοδος» και συγκεκριμένα το  Τμήμα  Αθλητικής  Αριστείας  -  «Sports  Excellence»  (SE),  που  λειτουργεί  υπό  την  επιστημονική επίβλεψη  της  Α΄  Ορθοπαιδικής  Κλινικής  του  Εθνικού  και  Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου  Αθηνών (ΕΚΠΑ), σε συνεργασία με το ΚΠΙΣΝ διοργανώνουν  το  2ο Τουρνουά  για  μαθητές  Ειδικών  Σχολείων  Αττικής,  όλων  των  σχολικών βαθμίδων.  

Φέτος η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τέσσερα αθλήματα, (1) το Μπότσια για όλες τις σχολικές βαθμίδες εκπαίδευσης, (2) την καλαθοσφαίριση, (3) το ποδόσφαιρο και (4) το ατομικό άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για ειδικά Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΕΕΕΚ.

Στόχος της αθλητικής εκδήλωσης είναι μέσα από τις προσαρμοσμένες κινητικές δραστηριότητες να δοθούν ερεθίσματα και ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές ειδικής  αγωγής  για  να  γνωρίσουν  τον  αθλητισμό,  να συνεργαστούν  και  να  αλληλοεπιδράσουν  σε  ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον. 

Τη διοργανωτική επίβλεψη του τουρνουά έχει η ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», ενώ όλο το πρόγραμμα υλοποιείται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). 
 

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες της διοργάνωσης του Τουρνουά καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων εδώ 

ΣΑΒΒΑΤΟ    14, 21, 28/05
ΚΥΡΙΑΚΗ    15, 22, 29/05

 

ΣΑΒΒΑΤΟ    04, 11, 18/06
ΚΥΡΙΑΚΗ    05, 12, 19/06

09:00 - 11:00
ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ 

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών

Δείτε ακόμα

Κυριακή 08/09, 21:00

Parklife: Queen Symphonic με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΡΤ

Περισσότερα