Γνώρισε το ΚΠΙΣΝ μέσα από μία ξενάγηση καλωσορίσματος στις εγκαταστάσεις του! - Εικόνα

Είσαι νέο Μέλος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος; Θέλεις να ανακαλύψεις τους χώρους του και να δεις από κοντά πώς με τη συνδρομή σου συμβάλλεις στη βιωσιμότητά του;

Σε προσκαλούμε σε μία ξενάγηση στις εγκαταστάσεις μας, μέσα από την οποία θα ενημερωθείς για το όραμα και την κατασκευή του ΚΠΙΣΝ, θα επισκεφθείς τις εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και τα Αναγνωστήρια της ΕΒΕ, ενώ θα απολαύσεις τη θέα από τον Φάρο προς τη θάλασσα και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, όπου η ποικιλομορφία του δημιουργούν ένα μοναδικό προορισμό!

Kυριακή 27/3 | 12.30 – 13.30
Υποδοχή ΕΒΕ – Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών (Σημείο Συνάντησης)

Έως 14 συμμετοχές – μόνο για Μέλη
Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή 

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19, για την είσοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, καθώς ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής. Το παραπάνω ισχύει για ενήλικες. Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών), σύμφωνα με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις. 

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας των προσώπων που επιδεικνύουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, όπως προβλέπει ο νόμος.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Δείτε ακόμα

Κυριακή 08/09, 21:00

Parklife: Queen Symphonic με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΡΤ

Περισσότερα