Γνωριμία με τα αγωνίσματα Στίβου των Special Olympics - Εικόνα

Στην Καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο κάθε ομάδα αποτελείται από 5 παίκτες και 7 αναπληρωματικούς. Το ίδιο δημοφιλές ως αγώνισμα, η διαφορά της καλαθοσφαίρισης στους Παραολυμπιακούς και τους Ολυμπιακούς αγώνες είναι ουσιαστικά η χρήση του αμαξιδίου, το οποίο αποτελεί προέκταση του σώματος των αθλητών. Μαθητές θα παίξουν με τους προσκεκλημένους αθλητές, βιώνοντας την ένταση και τις γρήγορες εναλλαγές ενός ξεχωριστού αγωνίσματος!

Σε συνεργασία με: Τμήμα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο Παναθηναϊκού

 

Πέμπτη 02/12 | 09.00-12.00

 

Η δραστηριότητα πραγματοποιείται ανά 40' για τα σχολικά τμήματα

Σε κάθε slot συμμετέχει 1 σχολικό τμήμα

Η δήλωση συμμετοχής στα σχολικά προγράμματα πραγματοποιείται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2168091005

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο schools@snfcc.org

 

Οι συμμετοχές στα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία συμπληρώθηκαν.

 

Για τη συμμετοχή των σχολικών ομάδων στα προγράμματα του ΚΠΙΣΝ τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας. Για τη συμμετοχή των μαθητών απαιτείται η επίδειξη του πιο πρόσφατου αρνητικού self-test που έχουν πραγματοποιήσει στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ για τους μαθητές και το σύνολο της σχολικής κοινότητας. Εναλλακτικά, οι μαθητές συμμετέχουν με την επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού νόσησης ή πιστοποιητικού εμβολιασμού. Για τη συμμετοχή των καθηγητών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού rapid test (έως 48 ωρών).

Όλα τα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ σχεδιάστηκαν, υλοποιούνται και προσφέρονται δωρεάν μέσω της υποστήριξης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε ακόμα

Κυριακή 07/04, 21:00

Prima Facie της Suzie Miller | Σκηνική Ανάγνωση επιλεγμένων σκηνών

Περισσότερα