Γνωριμία με τα αγωνίσματα Στίβου των Special Olympics - Εικόνα

Η Ξιφασκία με αμαξίδιο είναι ένα από τα αθλήματα που «γεννήθηκαν»  για την αποκατάσταση των βετεράνων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Από τα πιο θεαματικά παραολυμπιακά αγωνίσματα, δεν παύει να εντυπωσιάζει τους θεατές το γεγονός ότι οι αθλητές αγωνίζονται σε αμαξίδια δεμένα στο πάτωμα! Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το άθλημα και να εξοικειωθούν με την εφευρετικότητα, την υπομονή και την προσαρμοστικότητα που διακρίνει κάθε αθλητή της Ξιφασκίας με Αμαξίδιο.

Σε συνεργασία με: Κάζαγλης Δημήτριος, Ομοσπονδιακός Προπονητής Ξιφασκίας με Αμαξίδιο

 

Πέμπτη 02/12 | 09.00-12.00

 

Η δραστηριότητα πραγματοποιείται ανά 30' για τα σχολικά τμήματα

Σε κάθε slot συμμετέχει 1 σχολικό τμήμα

Η δήλωση συμμετοχής στα σχολικά προγράμματα πραγματοποιείται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2168091005

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο schools@snfcc.org

 

Οι συμμετοχές στα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία συμπληρώθηκαν.

 

Για τη συμμετοχή των σχολικών ομάδων στα προγράμματα του ΚΠΙΣΝ τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας. Για τη συμμετοχή των μαθητών απαιτείται η επίδειξη του πιο πρόσφατου αρνητικού self-test που έχουν πραγματοποιήσει στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ για τους μαθητές και το σύνολο της σχολικής κοινότητας. Εναλλακτικά, οι μαθητές συμμετέχουν με την επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού νόσησης ή πιστοποιητικού εμβολιασμού. Για τη συμμετοχή των καθηγητών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού rapid test (έως 48 ωρών).

Όλα τα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ σχεδιάστηκαν, υλοποιούνται και προσφέρονται δωρεάν μέσω της υποστήριξης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε ακόμα

Κυριακή 07/04, 21:15

Prima Facie της Suzie Miller | Σκηνική Ανάγνωση επιλεγμένων σκηνών

Περισσότερα