εικόνα με Διαλόγους

Αναβάλλεται η συνάντηση των ΔΙΑΛΟΓΩΝ που ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου στη Δράμα με θέμα «Οι Γυναίκες στην Ελληνική Επαρχία». 

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με την έξαρση του κορωνοϊού στην Ελλάδα, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), οι οποίοι ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν στη Δράμα στις 18 Μαρτίου με θέμα «Οι γυναίκες στην ελληνική επαρχία», αναβάλλονται. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

 

Τον Μάρτιο, το ΚΠΙΣΝ παρουσιάζει σε ζωντανή αναμετάδοση την εκδήλωση ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στερεότυπα, ρόλοι, δυσκολίες, προκλήσεις, ευκαιρίες, επιτυχίες, προσφορά, εθελοντισμός, στόχοι, επιλογές: αυτές είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν την καθημερινότητα των γυναικών στην ελληνική περιφέρεια.

Στη συνάντηση του Μαρτίου συζητάμε για όλα όσα γνωρίζουμε, αγνοούμε ή φανταζόμαστε (να ισχύουν) για τον γυναικείο πληθυσμό στην επαρχία. Ποια είναι τα δεδομένα, παλιά και νέα, που καλείται καθημερινά να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει μια γυναίκα; Ποιες είναι οι επιλογές για μια γυναίκα στην επαρχία; Πώς επιτυχίες αλλά και αποτυχίες γίνονται μαθήματα ζωής και παραδείγματα με θετικό πρόσημο για την κοινωνία; Τι είδους δράσεις βλέπουμε να λειτουργούν υποστηρικτικά αλλά και ενθαρρυντικά; Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ δίνουν ραντεβού στις 18 Μαρτίου 2020 στη Δράμα.

Τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

 

Τετάρτη 18/03, 18.30
Ελεύθερη Είσοδος

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ είναι ελεύθεροι για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το SNF.org

Δείτε ακόμα

Τετάρτη 11/03, 19:00

To Bauhaus στα 100: Προκλητικές ανακατασκευές κτιρίων

Περισσότερα

Κυριακή 08/03, 17:00

Ημερίδα: Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός

Περισσότερα

Πέμπτη 12/03, 19:00

Ακύρωση: Διάλεξη: Από την Οικογένεια Σαλτιμπάγκων στις Δεσποινίδες της Αβινιόν - Ο Πικάσο την πρώτη δεκαετία του 20ού αιώνα

Περισσότερα