Αθλητισμός για όλους - Εικόνα

Καθώς οι αθλητικές δράσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αλλάξουν τοποθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή τους (πιθανή μεταφορά δράσεων σε άλλο σημείο ή ακύρωσης λόγω καιρικών συνθηκών), μείνετε συντονισμένοι στο snfcc.org ή επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 216 8091000.   

Η αθλητική δραστηριότητα του ΚΠΙΣΝ «Αθλητισμός για Όλους» επιστρέφει και έχει στόχο να ενθαρρύνει και να ενισχύσει τη συμμετοχή των παιδιών με αναπηρία στον αθλητισμό καλλιεργώντας τις κινητικές και γνωστικές λειτουργίες τους. Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, μέσα από τη καθοδήγηση εξειδικευμένων καθηγητών προσαρμοσμένης φυσικής αγωγής, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες. 

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος
 

*Πρόγραμμα σχεδιασμένο για παιδιά με αναπηρία. Απαραίτητη η παρουσία από γονείς/κηδεμόνες ή υπεύθυνο συνοδείας.

Οι αθλούμενοι είναι υπεύθυνοι για τα προσωπικά τους αντικείμενα.
 

Σάββατο 07/05
Κυριακή 08/05
11.00- 12.00 για παιδιά με νοητική αναπηρία
12.00 - 13.00 για παιδιά με κινητική αναπηρία

 

ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝΓια παιδιά 6-12 ετών και τους/τις συνοδούς τους*
Έως 4 συμμετοχές ανά 30’ 

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή 

  • Για τη συμμετοχή σας χρειάζεται να βρίσκεστε στο χώρο 15 λεπτά πριν την έναρξη της δραστηριότητας.
  • Οι ηλεκτρονικές κρατήσεις ακυρώνονται 15 λεπτά πριν την έναρξη, εφόσον οι κάτοχοί τους δεν έχουν παρουσιαστεί στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Για τη δραστηριότητα στις 07/05 & 08/05, οι προεγγραφές ανοίγουν τη Δευτέρα 02/05 στις 12:00

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής σας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.

Δείτε ακόμα

Κυριακή 12/09, 18:00

Γνωριμία με το σκάκι - Σεπτέμβριος

Περισσότερα