Δημιουργικό για την εκδήλωση του ΙΣΝ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

Το ΚΠΙΣΝ παρουσιάζει σε ζωντανή αναμετάδοση την εκδήλωση ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) μιλούν στη γλώσσα του YouTube και συζητούν για τη μεγαλύτερη online πλατφόρμα βίντεο στον κόσμο.

Περιεχόμενο, δημιουργοί, αλγόριθμοι, δημοφιλή βίντεο, συνδρομές. Ποια είναι η πραγματικότητα σήμερα για δημιουργούς και επισκέπτες, πώς επηρεάζουν οι αλλαγές του YouTube το περιεχόμενο που ανεβάζουν οι χρήστες και γιατί ο αλγόριθμος αποτελεί κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης της πλατφόρμας;

Στη συζήτηση συμμετέχει ο:

Ηλίας Σούσης, Head of Domestic Market, Agencies and YouTube Greece, Bulgaria, Cyprus, Malta στην Google για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα

Και οι YouTubers:

Jeremy
https://www.youtube.com/user/stunnerzz3g

Καθημερινή Φυσική
https://www.youtube.com/channel/UCQXxfC5_Wvlx-eywB9EmaMw

Madame Ginger
https://www.youtube.com/channel/UCpVxyj6dImDECxfUMar8plw

Skrap
https://www.youtube.com/user/CaptainSkrap

Souzana's Beauty Secrets
https://www.youtube.com/user/sue7340

TechItSerious
https://www.youtube.com/user/TechItSerious

The Carrot Tards
https://www.youtube.com/channel/UC9ZmYxqaZcv1gLw9fEuCD7Q

 

Ο Πάνος Λουρίδας, Head of Development στο ΕΔΥΤΕ, εκπρόσωπος του ΕΔΥΤΕ στη Γενική Συνέλευση της ΕΕΛ/ΛΑΚ και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα συμμετάσχει στη συζήτηση για το YouTube μιλώντας για το κομμάτι του αλγόριθμου, καθώς και για το πώς καθορίζεται το περιεχόμενο που προτείνεται στους χρήστες. 

Αμέσως μετά ακολουθεί πάρτι για τα 2 χρόνια ΔΙΑΛΟΓΩΝ «για πάρτι σας». Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ προσκαλούν όλους τους φίλους που ακολουθούν τις μηνιαίες συναντήσεις αυτά τα 2 χρόνια αλλά και όλους όσοι θέλουν να γίνουν μέρος αυτής της παρέας που ολοένα και μεγαλώνει, σε ένα πάρτι αφιερωμένο σε όλους. Ο παραγωγός και dj Nikko Patrelakis θα βρίσκεται στα decks για ένα DJ set…για πάρτι σας!

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας. Για εγγραφή πατήστε εδώ

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τον ιστότοπο του ΙΣΝ, στο www.SNF.org/live και το οπτικοακουστικό και ηχητικό αρχείο θα είναι, στη συνέχεια, διαθέσιμο στον ιστότοπο του ΙΣΝ.

Τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου

 

Τετάρτη 18/12 | 19.00

Ελεύθερη είσοδος

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ είναι ελεύθεροι για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ Δεκεμβρίου, επισκεφθείτε το SNF.org

Δείτε ακόμα

Κυριακή 08/12, 17:00

Παραβάσεις: Βιρτζίνια Γουλφ - Τα Κύματα

Περισσότερα

Πέμπτη 12/12, 19:00

Ο Κάλβος προχθές, χθες και σήμερα

Περισσότερα