Creative Wardrobe Renewal: Threads and Colors on our Fabrics! - Εικόνα

Μέσα από την λογική της έννοιας της επανάχρησης, και εμπνεόμενοι από τη νέα υπαίθρια εγκατάσταση Return to Sender που θα φιλοξενηθεί στο ΚΠΙΣΝ από τις 26 Απριλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023, θα δούμε πώς, αντί να πετάξουμε, μπορούμε να ανανεώσουμε τα παλιά μας ρούχα εύκολα και γρήγορα.  Σε δύο εργαστήρια - ένα τον Μάιο και ένα τον Ιούνιο - θα δούμε πώς μπορούμε να διακοσμήσουμε υφάσματα που ήδη έχουμε μαθαίνοντας βασικές βελονιές κεντήματος και μικρές παραλλαγές τους που μπορούν να εφαρμοστούν αργότερα σε άλλες μας χειροτεχνίες.

Εργαστήριο Ιουνίου

Γνωρίζατε ότι - κατά μέσο όρο- φοράμε μόνο το 20% των ρούχων που έχουμε στη ντουλάπα μας; Ένας τρόπος να το αλλάξουμε αυτό και να ανασύρουμε από το αρχείο μας ρούχα που φορέσαμε μια φορά και μετά τα κρύψαμε στο βάθος της ντουλάπας είναι να τα διακοσμήσουμε και να τα δούμε ξανά με μια φρέσκια οπτική. Στο εργαστήριο του Ιουνίου θα μάθουμε νέες βελονιές και θα κεντήσουμε βοτανικά στοιχεία πάνω στα ρούχα μας δίνοντας τους έτσι νέα ζωή.

Στο εργαστήριο του Ιουνίου οι συμμετέχοντες χρειάζεται να έχουν μαζί τους ένα μονόχρωμο, μη-ελαστικό ρούχο ή μια πάνινη τσάντα που θέλουν να ανανεώσουν με κέντημα.

Σχεδιασμός- Υλοποίηση εργαστηρίων: Νάσια Μπανιά (A Hoop Diary)

Τρίτη 6 Ιουνίου | 18.00 – 20.00

Πευκώνας

Έως 15 συμμετοχές - Μόνο για Μέλη

Είσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή

Οι προεγγραφές για τις δράσεις Μελών του Ιουνίου ξεκινούν την 01/6 στις 12.00

Δείτε ακόμα