GNO Educational and Social Activities: Madama Butterfly  - Εικόνα

Στο πλαίσιο συνεργασίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με το Πρόγραμμα Μελών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της ΕΛΣ προσφέρουν περιορισμένο αριθμό θέσεων στα Μέλη του ΚΠΙΣΝ.

Μουσικοεικαστικό εργαστήριο για παιδιά 7 - 10 ετών

Πώς είναι να μας βλέπει κανείς ως ξένους; Τι σημαίνει ξένο; Πως είναι να γράφουμε ιστορίες, να πλάθουμε κόσμους μέσα από τη ματιά διαφορετικών πολιτισμών; Διατρέχοντας τη σύγχρονη διαπολιτισμική πραγματικότητα τα παιδιά συνομιλούν με νέους μετανάστες που ζούν στη Ελλάδα και συμπράττουν με τον εικαστικό Φίλιππο Βασιλείου. Μεταμορφώνουν σκηνές από την όπερα Μαντάμα Μπαττερφλάι φτιάχνοντας μάσκες, κοστούμια και σκηνικά αντικείμενα με αναφορές σε διαφορετικές κουλτούρες, δημιουργώντας τη δική τους, μοναδική visual εκδοχή πάνω στο έργο.

Υλοποίηση: Ομάδα Μουσικού Θεάτρου Ραφή, Μαλβίνα Παναγιωτίδη (εικαστικός)

Η παρουσία των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη και για τις 2 συναντήσεις του κύκλου και αυτόματα γίνεται κράτηση και για τις 2 ημέρες.

Σάββατο 03/6 & Κυριακή 04/6 | 17.00-19.00

VIP LOUNGE ΕΛΣ

Eίσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή

Ορισμένος αριθμός θέσεων για Μέλη ΚΠΙΣΝ – 5 παιδιά.

Οι προεγγραφές για τις δράσεις Μελών του Ιουνίου ξεκινούν την 01/6 στις 12.00

 

*Οι προεγγραφές για τις θέσεις των Μελών ξεκινούν ξεχωριστά από το γενικό κοινό. Η ενημέρωση γίνεται μέσω του SNFCC Members Newsletter.

** Περισσότερες πληροφορίες για το πλήρες Πρόγραμμα των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Κοινωνικών Δράσεων της ΕΛΣ για τη σεζόν 2022/23 θα βρείτε εδώ.

Δείτε ακόμα