Members' Events: Art Workshops | Motifs in Motion - Εικόνα

Με αφορμή την έκθεση Takis: Κόσμος σε κίνηση που πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού, το Vlefaro live cinema και η εικαστικός Αγγελική Μπόζου πραγματοποιούν μία σειρά εικαστικών εργαστηρίων αντλώντας έμπνευση από τα γλυπτά του Takis. 

Σε αυτό το εργαστήριο, που θα πραγματοποιήθεί αποκλειστικά για τα Μέλη, οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με μία εκπαιδευτική διαδικασία που βασίζεται στο βίωμα και τον πειραματισμό και αποτελεί το πεδίο έρευνας της εικαστικού. 
Με σημείο αναφοράς τις αφαιρετικές φόρμες των γλυπτών του Takis, τη διαίρεση και τον πολλαπλασιασμό τους, θα πειραματιστούμε με τη σύνθεση και τις βασικές αρχές του σχεδίου. Έχοντας ως καμβά μία ψηφιακή προβολή, θα κινήσουμε τις νέες φόρμες, δημιουργώντας μια πρωτότυπη ιστορία σχημάτων και θα κατασκευάσουμε χειροποίητες σφραγίδες με σκοπό να συνθέσουμε στο χαρτί ένα ή περισσότερα νέα έργα. 

Για τη συμμετοχή δεν απαιτείται προηγούμενη ενασχόληση με τα εικαστικά. Το ενδιαφέρον και η αγάπη για την τέχνη αρκεί.  Απαραίτητο στοιχείο είναι η όρεξη για πειραματισμό και η ελευθερία της έκφρασης. 

Σχεδιασμός-υλοποίηση: Vlefaro live cinema | Αγγελική Μπόζου, εικαστικός

Τρίτη 12/10 | 18:00 - 20:00 

 

Πύργος Βιβλίων ΕΒΕ

Έως 18 συμμετοχές 
Για ενήλικες
Ελεύθερη είσοδος, με ηλεκτρονική προεγγραφή 

 

Για την είσοδο και συμμετοχή του κοινού στις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε κλειστούς χώρους, είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, Θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας των προσώπων που επιδεικνύουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, όπως προβλέπει ο νόμος.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής σας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών. 

Δείτε ακόμα

Κυριακή 12/09, 18:30

Members' Events: Γλυπτική: Έργα σε κίνηση

Περισσότερα

Σάββατο 18/09, 10:30

Members' Events: «Ποίημα σε Κίνηση!» - Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής για παιδιά

Περισσότερα

Σάββατο 25/09, 16:00

Members' Events: «Επιστολή σε έναν άγνωστο» - Συνάντηση Δημιουργικής Γραφής για Μέλη (αρχαρίων)

Περισσότερα