Sensory Friendly προβολή | Park Your Cinema Kids: Ψυχρά κι Ανάποδα (2013) - Εικόνα

Η μαγεία βρίσκεται παντού: οι μικροί θεατές του Park Your Cinema Kids το γνωρίζουν καλά.

Οι καλοκαιρινές προβολές στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα θυμίσουν σε μικρούς και μεγάλους ότι η μαγεία μπορεί να κρύβεται πίσω και από τις φαινομενικά πιο συνηθισμένες ιστορίες και ότι οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ. 

Από την τετραπέρατη ιπτάμενη γκουβερνάντα του Η Μαίρη Πόππινς Επιστρέφει μέχρι την πολύχρωμη οικογένεια Μαδριγάλ στο Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός και από τις ξεκαρδιστικές γκάφες του Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού μέχρι την live action μεταφορά του κλασικού παραμυθιού Ο Μυστικός Κήπος, οι επιλογές του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας για το φετινό πρόγραμμα θα κάνουν τις οικογένειες που θα τις παρακολουθήσουν να δουν την καθημερινότητα με διαφορετική ματιά, να διασκεδάσουν με τις ανατροπές που επιφυλάσσουν οι αφηγήσεις και να αγκαλιάσουν το αναπάντεχο. Και κάτι ακόμα: όπως η Έλσα στο Ψυχρά κι Ανάποδα, ως δια μαγείας να μην ξαναφοβηθούν ποτέ το κρύο.

Ψυχρά κι Ανάποδα (2013)

Η θαρραλέα και υπεραισιόδοξη πριγκίπισσα Άννα πρέπει να συνεργαστεί με τον Κριστόφ, έναν απότομο,βουνίσιο τύπο, για να ξεκινήσουν μαζί ένα μεγάλο ταξίδι. Σκοπός τους είναι να βρουν την Παγωμένη Βασίλισσα Έλσα, που δεν είναι άλλη από την αδελφή της Άννα και να λύσουν επιτέλους τα παγωμένα μάγια που ταλαιπωρούν ένα ολόκληρο βασίλειο. Η Άννα και ο Κριστόφ θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές συνθήκες, θα συναντήσουν μυθικά πλάσματα και μαγικά φαινόμενα σε κάθε γωνιά. Πολύτιμοι σύμμαχοι τους στον αγώνα θα είναι ο ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και ένας ψωριάρικος τάρανδος που ακούει στο όνομα Σβεν.

Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Sensory Friendly προβολή 

Tο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και τo TheHappyAct παρουσιάζουν μία Sensory Friendly προβολή, στο πλαίσιο της σειράς υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών του ΚΠΙΣΝ Park Your Cinema Kids.

Τι είναι οι Sensory Friendly προβολές ταινιών στον κινηματογράφο;

Οι Sensory Friendly προβολές είναι ειδικά προσαρμοσμένες προβολές, ώστε να είναι προσβάσιμες σε άτομα με αυτισμό και άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.

Κατά τη διάρκεια της προβολής υπάρχει:

  • Δυνατότητα πρόσβασης σε θέσεις με χαμηλότερη ένταση ήχου.
  • Μεγάλος ανοιχτός χώρος στον οποίο οι θεατές μπορούν να κινηθούν ελεύθερα.

Δεν υπάρχει χρόνος αναμονής για διαφημίσεις και απαίτηση για ησυχία.

Κυριακή 03/09 | 20.30
Ξέφωτο 

Ελεύθερη είσοδος 

Χρήσιμο υλικό:

Για τη βέλτιστη προετοιμασία επίσκεψης και παρακολούθησης της ταινίας είναι διαθέσιμο το παρακάτω υλικό:

 

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Τα προγράμματα Park Your Cinema και Park Your Cinema Kids πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε ακόμα