Park Your Cinema Kids: The Smurfs 2 (2013) - Εικόνα

Η μαγεία βρίσκεται παντού: οι μικροί θεατές του Park Your Cinema Kids το γνωρίζουν καλά.

Οι καλοκαιρινές προβολές στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα θυμίσουν σε μικρούς και μεγάλους ότι η μαγεία μπορεί να κρύβεται πίσω και από τις φαινομενικά πιο συνηθισμένες ιστορίες και ότι οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ. 

Από την τετραπέρατη ιπτάμενη γκουβερνάντα του Η Μαίρη Πόππινς Επιστρέφει μέχρι την πολύχρωμη οικογένεια Μαδριγάλ στο Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός και από τις ξεκαρδιστικές γκάφες του Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού μέχρι την live action μεταφορά του κλασικού παραμυθιού Ο Μυστικός Κήπος, οι επιλογές του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας για το φετινό πρόγραμμα θα κάνουν τις οικογένειες που θα τις παρακολουθήσουν να δουν την καθημερινότητα με διαφορετική ματιά, να διασκεδάσουν με τις ανατροπές που επιφυλάσσουν οι αφηγήσεις και να αγκαλιάσουν το αναπάντεχο. Και κάτι ακόμα: όπως η Έλσα στο Ψυχρά κι Ανάποδα, ως δια μαγείας να μην ξαναφοβηθούν ποτέ το κρύο.

Tα Στρουμφάκια 2 (2013)

Σκηνοθεσία: Ράτζα Γκοσνέλ
Σενάριο: Κάρεϊ Κερκπάτρικ, Ντέιβιντ Ρον, Τζέι Σέρικ, Τζ. Νέτιβιντ Στεμ, Ντέιβντ Ν. Γουίς
Mε τους Νιλ Πάτρικ Χάρις, Μπρένταν Γκλίζον 

Ο πανούργος Δρακουμέλ δημιουργεί τα Πειραχτήρια, μια σκανταλιάρικη και χοντροκομμένη εκδοχή των Στρουμφ. Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι μόνο ένα γνήσιο Στρουμφ μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει και συγκεκριμένα η Στρουμφίτα που κατέχει το μυστικό ξόρκι για να μετατρέψει τα Πειραχτήρια σε αληθινά Στρουμφ. Έτσι, ο Δρακουμέλ την απαγάγει και την πηγαίνει στο Παρίσι, εκεί που όλοι τον θεωρούν ως τον σπουδαιότερο μάγο του κόσμου. Ο Μπαμπαστρούμφ, ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης και ο Μελένιος αφήνουν το Στρουμφοχωριό και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Πάτρικ και Γκρέις Γουίνσλοου –τους συμμάχους τους από τη Νέα Υόρκη– για να τη φέρουν πίσω.

Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σάββατο 10/06 | 21.00
Ξέφωτο 

Ελεύθερη είσοδος 

 

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Τα προγράμματα Park Your Cinema και Park Your Cinema Kids πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε ακόμα