Renew your SNFCC Membership though the following steps - Εικόνα

Καθώς οι αθλητικές δράσεις πραγματοποιούνται σε εξωτερικό χώρο, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αλλάξουν τοποθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή τους (πιθανή μεταφορά δράσεων σε άλλο σημείο ή ακύρωσης λόγω καιρικών συνθηκών), μείνετε συντονισμένοι στο snfcc.org ή επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 216 8091000.   

Το Τai Chi, μια αρχαία κινέζικη πολεμική τέχνη, προσφέρει στους ασκούμενους/στις ασκούμενες εσωτερική ηρεμία και δύναμη, βελτιώνει την ισορροπία τους και μειώνει το στρες. Όλες οι κινήσεις είναι κυκλικές και συνεχείς, με ήπιο ρυθμό εναλλαγής, και συνοδεύονται από βαθιές αναπνοές.

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

Σάββατο 08, 22/04
08.30-09.45

Τετάρτη 05, 12, 19, 26/04
Παρασκευή* 07, 21, 28/04
19.00 - 20.15

ΞΕΦΩΤΟ

Για ενήλικες
Έως 30 συμμετοχές
Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας.

*Η εκμάθηση της φόρμας 24 κινήσεων του στυλ Γιανγκ Τάι-Τσι για αρχάριους διδάσκεται τμηματικά και δίνεται έμφαση στην καλλιέργεια των βασικών ικανοτήτων που χρειάζονται για την κατανόηση κάθε κίνησης. Οι κινήσεις διδάσκονται σταδιακά ενώ πρώτα εξασκούνται τα διαφορετικά είδη βηματισμού και η κάθε κίνηση στατικά. Στη συνέχεια, προχωράμε σε σύνθεση τεχνικών χεριών και ποδιών. Το πρόγραμμα ενδείκνυται για ασκούμενους όλων των ηλικιών και συμβάλει στην χαλάρωση, το συντονισμό, την ισορροπία και τη συγκέντρωση.

 

Δείτε ακόμα