Εξωτερική νυχτερινή φωτογραφία του κτιρίου του ΚΠΙΣΝ
15 March 2022

Από το 2017 έως σήμερα, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) είχε την χαρά να προσφέρει τη δυνατότητα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε νέες και νέους από 18 έως 35 ετών, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων. Στόχος της δωρεάς και του εν λόγω προγράμματος ήταν να συμβάλει στην αντιμετώπιση του υψηλού ποσοστού ανεργίας στην Ελλάδα, αποσκοπώντας στη δημιουργία καλύτερων προοπτικών εργασίας και νέων ευκαιριών ανάπτυξης δεξιοτήτων για τη νέα γενιά.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2022, έχοντας υποδεχθεί παραπάνω από 900 συμμετέχουσες και συμμετέχοντες σε 11 κύκλους του προγράμματος πρακτικής άσκησης στην ΚΠΙΣΝ ΜΑΕ, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ) και την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ).

Στο εξής, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτησή τους στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο οποίο περιλαμβάνονται θέσεις απασχόλησης στο ΚΠΙΣΝ (ΚΠΙΣΝ Μ.Α.Ε., ΕΒΕ, ΕΛΣ). Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.

See also

Saturday 29/06, 21:00

Parklife: Buena Vista All Stars

More

Wednesday 12/06, 18:00

First-Aid Course

More

Sunday 09/06, 13:00

Fun Dance

More