Φωτογραφία από την ταινία κινουμένων σχεδίων "Μπαμπούλες Πανεπιστημίου"

Αυτό που θέλουν τα παιδιά

Ο Ιούλιος του 2020 φέρνει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ animated δημοφιλείς ήρωες, τους οποίους τα παιδιά δεν χορταίνουν να βλέπουν στη μεγάλη οθόνη. Από τους χαρωπούς Μπαμπούλες της Pixar μέχρι τον Βασιλιά των Λιονταριών, κι από τα ψηφιακά παιχνίδια που τόσο αγαπήθηκαν μέχρι την απίθανη ζωή του Mr. Incredible. Give the… kids what they want!   

Επιμέλεια προγράμματος: Ηλίας Φραγκούλης

 

Μπαμπούλες Πανεπιστημίου/Monsters University (2013): Υπόθεση

Ο Mike και ο Sully, αμοιβαία αντιπαθείς πρωτοετείς στην Ανώτερη Σχολή Φοβιστών, αποτυγχάνουν στις εξετάσεις μετά από «ζημιά» εις βάρος της Κοσμήτορα. Θα ξαναγίνουν δεκτοί στην τάξη μόνο αν κερδίσουν διαγωνισμό - θεσμό, συμπράττοντας απρόθυμα ως μέλη αδελφότητας. Το prequel του υπερεπιτυχημένου «Μπαμπούλας Α.Ε.» μας πηγαίνει πίσω στα κολεγιακά χρόνια των δύο ηρώων που… μόνο τρομάρες δεν προκάλεσαν στο παιδικό κοινό.

Σκηνοθεσία: Dan Scanlon
Προβολή με ελληνική μεταγλώττιση

 

Σάββατο 04/07 | 21.00

ΞΕΦΩΤΟ

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την ασφάλειά σας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχουμε σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.

Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής. Σε περίπτωση που καλυφθεί η μέγιστη χωρητικότητα της υποδομής, δεν θα μπορούν να εισέρχονται νέοι επισκέπτες στο Ξέφωτο.

Δείτε ακόμα

Παρασκευή 03/07, 21:00

Park Your Cinema: Φρανκενστάιν Τζούνιορ (1974)

Περισσότερα