φωτογραφία του βραβείου Education Leaders Award
02 Ιουνίου 2021

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) τιμήθηκε στα Education Leaders Awards 2021 με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης» για τα σχολικά προγράμματα βιωσιμότητας που προσφέρει στην εκπαιδευτική κοινότητα. Η συγκεκριμένη κατηγορία εστιάζει σε εκπαιδευτικούς φορείς που σχεδιάζουν και υλοποιούν δράσεις για το περιβάλλον και την περιβαλλοντική εκπαίδευση. 

Για έκτη χρονιά, ο θεσμός των Education Leaders Awards, που διοργανώνεται από την BOUSSIAS, ανέδειξε το πανόραμα των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση και επιβράβευσε φορείς και εκπαιδευτικούς από όλες τις βαθμίδες έχοντας ως σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο των διδασκομένων όσο και των διδασκόντων.

Το βραβείο αυτό αποτελεί μια αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται στο πρόγραμμα σχολικών επισκέψεων του ΚΠΙΣΝ με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητριών και μαθητών στα θέματα της αειφορίας και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Στο πλαίσιο των θεματικών αυτών, έχουν δημιουργηθεί δομημένα εκπαιδευτικά προγράμματα, εκπαιδευτικά βίντεο, αυτόνομα προγράμματα περιήγησης στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και ψηφιακά προγράμματα στην πλατφόρμα SNFCC Class, στα οποία έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα χιλιάδες μαθήτριες και μαθητές από ολόκληρη την Ελλάδα. Όλα τα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ σχεδιάστηκαν, υλοποιούνται και προσφέρονται δωρεάν μέσω της υποστήριξης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Εκ μέρους του ΚΠΙΣΝ, το βραβείο παρέλαβε η Χριστίνα Βασιλικού, Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Επισκεπτών της ΚΠΙΣΝ ΑΕ. (φωτογραφία)

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα συντονισμού σχολικών προγραμμάτων του ΚΠΙΣΝ, για αυτή την εξαιρετικής σημασίας διάκριση!

Δείτε ακόμα

15 Δεκεμβρίου 2020

SNF Nostos 2021 Ανθρωπότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη

Περισσότερα

16 Δεκεμβρίου 2020

Customer Distinction Award στην κατηγορία Καλύτερη Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη στην ομάδα Visitors Experience του ΚΠΙΣΝ

Περισσότερα

24 Μαΐου 2021

Health & Safety Initiative of the Year - Health and Safety Awards 2021

Περισσότερα