Φωτογραφία από το εξώφυλλο του περιοδικού "Κ" της Καθημερινής που κάνει αφιέρωμα στη σειρά #snfccAtHome του ΚΠΙΣΝ
10 Μαΐου 2020

Το περιοδικό «Κ» | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βρέθηκε στις πρόβες ενός νέου φιλόδοξου μουσικού πρότζεκτ που θα υλοποιηθεί από το πιο ψηλό σημείο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Ενεργειακό Στέγαστρο, σε ύψος 47 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Η συναυλία του καταξιωμένου συνθέτη Δημήτρη Καμαρωτού και της μεσόφωνου Άννας Παγκάλου, με τον χαρακτηριστικό τίτλο Μετέωρη, που θα συναντήσει το ψηφιακό της κοινό στις 16 Μαΐου στις 20.00, εντάσσεται στο πρόγραμμα #snfccAtHome που αποτελείται στη μεγάλη του πλειοψηφία από νέες παραγωγές.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος του Κ, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ Νίκος Μανωλόπουλος μιλώντας για το πρόγραμμα διαδικτυακών εκδηλώσεων #snfccAtHome, αναφέρει:

«Επεξεργαστήκαμε μέσα σε λίγες εβδομάδες ένα εντελώς νέο πρόγραμμα διαδικτυακών εκδηλώσεων και δράσεων ώστε να προσφέρουμε, όσο είναι δυνατό, τις εκδηλώσεις και δράσεις αυτές καθώς και την εμπειρία του ΚΠΙΣΝ στο κοινό μας, από το διαδίκτυο. Το πρόγραμμα αυτό ξεδιπλώνεται και την εβδομάδα που μας πέρασε παρουσιάστηκε στην πλήρη μορφή του, ενώ θα εμπλουτιστεί περαιτέρω. Η απήχησή του εντυπωσίασε και εμάς τους ίδιους. Από την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου πάνω από 400.000 άνθρωποι την εβδομάδα παρακολουθούν στα διαδικτυακά μας κανάλια live εκδηλώσεις χωρίς κοινό και νέα προγράμματα με ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο [...] Είχαμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα αυτό χάρη στη μεγάλη δωρεά προγραμματισμού, 5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Οφείλουμε βαθιά ευγνωμοσύνη στο ΙΣΝ και ιδιαίτερα στον Πρόεδρό του Ανδρέα Δρακόπουλο».

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες του αφιερώματος στο «Κ» είναι του φωτογράφου Γιώργη Γερόλυμπου.

 

Το αφιέρωμα θα είναι σύντομα διαθέσιμο και ηλεκτρονικά.

Φωτογραφία από το εξώφυλλο Κ της Καθημερινής - αφιέρωμα στη σειρά #snfccAtHome του ΚΠΙΣΝ

Δείτε ακόμα

30 Ιανουαρίου 2020

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Μια τριετία επιτυχίας - 6,3 εκατομμύρια επισκέπτες το 2019

Περισσότερα

Σάββατο 16/05, 20:00

#snfccAtHome music Μετέωρη: Δημήτρης Καμαρωτός – Άννα Παγκάλου στην κορυφή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Περισσότερα