Εικαστικό για την σχολική δραστηριότητα Αρχιτέκτονας από την Αρχή!

Για μαθητές Νηπιαγωγείου, Α' Β' και Γ' Δημοτικού

Τα σχέδια του Renzo Piano για το ΚΠΙΣΝ μπερδεύονται και δημιουργούν ένα νέο παζλ.

Η τέχνη της αρχιτεκτονικής γίνεται παιχνίδι στα χέρια των μαθητών, για να ανακαλύψουν το ρόλο της ιδέας, τις διαφορετικές κλίμακες μεγεθών, τη σημασία του προσανατολισμού και την έννοια της μορφής στην αρχιτεκτονική… παίζοντας εικαστικά, με αφορμή τα σχέδια του Renzo Piano για το ΚΠΙΣΝ.

Σχεδιασμός/Υλοποίηση: Χριστίνα Τσινισιζέλη, εικαστικός

Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 09.00 και στις 11.00
Κάντε κράτηση εδώ

 

Για τη συμμετοχή των σχολικών ομάδων στα προγράμματα του ΚΠΙΣΝ τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας. Για τη συμμετοχή των μαθητών απαιτείται η επίδειξη του πιο πρόσφατου αρνητικού self-test που έχουν πραγματοποιήσει στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ για τους μαθητές και το σύνολο της σχολικής κοινότητας. Εναλλακτικά, οι μαθητές συμμετέχουν με την επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού νόσησης ή πιστοποιητικού εμβολιασμού. Για τη συμμετοχή των καθηγητών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού rapid test (έως 48 ωρών).

Τα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ προσαρμόζονται και για τάξεις ειδικής αγωγής, κατόπιν πρότερης συνεννόησης στο schools@snfcc.org.

Όλα τα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ σχεδιάστηκαν, υλοποιούνται και προσφέρονται δωρεάν μέσω της υποστήριξης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

Θεματική: 
Εκπαιδευτική βαθμίδα: