Παίζουμε Μπακότερμα - Εικόνα

Tουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά με νοκ άουτ παιχνίδια  

Αυτό το καλοκαίρι, το τουρνουά Παίζουμε Μπακότερμα επιστρέφει στο Ξέφωτο, από τις 17 έως και τις  20 Ιουλίου, και περιμένει τους μικρούς φίλους του ΚΠΙΣΝ να συμμετέχουν στην αγαπημένη ποδοσφαιρική εκδήλωση.

Το ΚΠΙΣΝ διοργανώνει, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», το τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά, Παίζουμε Μπακότερμα.

Το μπακότερμα αποτελεί ένα ανεπίσημο είδος ποδοσφαιρικού αγώνα, στον οποίο δεν υπάρχει κανονικός τερματοφύλακας. Τα καθήκοντά του αναλαμβάνει περιστασιακά ένας προκαθορισμένος παίκτης, όποτε βρίσκεται μέσα στη μεγάλη περιοχή. Έτσι, «μπακό» ονομάζεται εκείνος ο παίκτης που θα κάτσει στο τέρμα στην τρέχουσα φάση του παιχνιδιού. Λέξεις όπως μύτο, γιόμα, κουντεπιέ, ψαράκι, τακουνάκι και τσαρούχι ακούγονταν σε κάθε ποδοσφαιρικό παιχνίδι, σε πλατείες και αλάνες και έρχονται σύντομα  για να ξαναζωντανέψουν την αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο, ένα παγκόσμιο παιχνίδι που μπορεί να λειτουργήσει ως διέξοδος από την καθημερινότητα, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα. Οι μικροί ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις ομάδες τους και να παίξουν παγκότερμα στο Ξέφωτο, διασκεδάζοντας και καλλιεργώντας παράλληλα αξίες όπως η συνεργασία, το αθλητικό πνεύμα και ο σεβασμός. 

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Αναγέννηση και Πρόοδος

ΞΕΦΩΤΟ

Ηλικιακές κατηγορίες ομάδων που αποτελούνται από αγόρια και κορίτσια:    

Πρόγραμμα:

Δευτέρα 17 & Τρίτη 18/07, για παιδιά 6-9 ετών

Τετάρτη 19/07, για παιδιά 10-12 ετών

Αποτελέσματα:

Αποτελέσματα, παιδιά 6-9 ετών

Αποτελέσματα, παιδιά 10-12 ετών

Έως 8 ομάδες ανά ηλικιακό γκρουπ
Κάθε ομάδα αποτελείται από 4 άτομα

Κανονισμός Διοργάνωσης

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Σε περίπτωση που δεν προλάβατε να εγγραφείτε, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@snfcc.org.

Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται πάντοτε από γονείς ή ενήλικες συνοδούς, οι οποίοι δε θα πρέπει να απομακρύνονται από τον εξωτερικό χώρο της δραστηριότητας.
 

 

Δείτε ακόμα