Φωτογραφία Μελών στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Γενικής Φύσης

 • Το Πρόγραμμα Μελών είναι ένα υποστηρικτικό πρόγραμμα που έχει στόχο να συμβάλλει στη βιωσιμότητα του ΚΠΙΣΝ. Τα Μέλη μας με τη συνδρομή τους στηρίζουν τη μελλοντική λειτουργία του ΚΠΙΣΝ και σαν «ευχαριστώ» απολαμβάνουν ειδικά σχεδιασμένα προνόμια σε σχέση με τις εκδηλώσεις και τις υπηρεσίες του.

 • Ως Μέλος του ΚΠΙΣΝ συνεισφέρετε στη μελλοντική λειτουργία και βιωσιμότητα του οργανισμού. Έρχεστε σε επαφή, υποστηρίζετε και απολαμβάνετε προνόμια σε σχέση με τους τρεις βασικούς πυλώνες του: την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, την Εθνική Λυρική Σκηνή και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Συνδιαλέγεστε, συναναστρέφεστε, συμμετέχετε σε δραστηριότητες, γεμίζετε εμπειρίες και ανήκετε στην οικογένεια ενός χώρου ανοιχτού και προσβάσιμου σε όλους.

 • Σαν ένα «ευχαριστώ» τα Μέλη μας απολαμβάνουν μία σειρά από προνόμια όπως εκπτώσεις, προτεραιότητα στην προπώληση εισιτηρίων και στην προκράτηση θέσεων, καθώς και ειδικές προσφορές. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προνόμια της συνδρομής Μέλους εδώ.

 • Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα λάβετε την ψηφιακή σας κάρτα η οποία σύντομα θα αντικατασταθεί από τη φυσική κάρτα Μέλους. Με την επίδειξη της ψηφιακής ή φυσικής κάρτας κατά την επίσκεψή σας στο ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να απολαμβάνετε τα προνόμιά σας.

 • Ο τρόπος εγγραφής ως Μέλος είναι απλός. Η εγγραφή σας γίνεται είτε ηλεκτρονικά εδώ οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε, είτε κατά την επίσκεψή σας στο ΚΠΙΣΝ, στο Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών (Υποδοχή ΕΒΕ). Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 10πμ – 10μμ.

 • Μπορείτε να εγγραφείτε σε μία από τις τέσσερις βασικές κατηγορίες Μέλους, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ. Το κόστος συνδρομών κυμαίνεται από 30€-90€, ανάλογα με τη συνδρομή που θα επιλέξετε.

 • Η διάρκεια της συνδρομής Μέλους είναι ετήσια.

 • Όχι. Μετά τη λήξη της συνδρομής σας, εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε να υποστηρίζετε το ΚΠΙΣΝ και να απολαμβάνετε τα προνόμια των Μελών, έχετε τη δυνατότητα ανανέωσης, καθώς και επιλογής του είδους της συνδρομής σας, καταβάλλοντας το αντίστοιχο ποσό. Η συνδρομή σας δεν ανανεώνεται αυτόματα.

 • Αμέσως μετά την εγγραφή σας ως Μέλος, θα λάβετε την προσωπική ονομαστική κάρτα Μέλους τόσο σε ψηφιακή όσο και σε φυσική μορφή. Η παραλαβή της Κάρτας γίνεται είτε από το Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών, είτε ταχυδρομικά.

 • Μπορείτε να προσφέρετε μια συνδρομή Μέλους ως δώρο σε φίλους ή συγγενείς, υποστηρίζοντας και με αυτόν τον τρόπο τις δράσεις του ΚΠΙΣΝ. Έτσι, μπορούν και οι αγαπημένοι σας άνθρωποι να απολαμβάνουν τα προνόμια των Μελών. Μάθετε περισσότερα εδώ.

 • Στη Συνδρομή Μέλους-Δώρο που λάβατε αναγράφεται ο μοναδικός κωδικός ενεργοποίησής της (Κωδικός Ενεργοποίησης Δώρου). Με αυτόν τον κωδικό  μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας είτε κατά την επίσκεψή σας στο ΚΠΙΣΝ είτε ηλεκτρονικά. Εάν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία συνδρομής στην οποία ανήκετε, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να εισάγετε στο πεδίο “Προωθητικό Κουπόνι” τον μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης που έχετε λάβει. Με την πληκτρολόγηση του Κωδικού Ενεργοποίησης Δώρου στο σχετικό πεδίο, το ποσό της συνδρομής θα μηδενιστεί και για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, αρκεί να πατήσετε την ένδειξη «Πληρωμή».

 • Όχι. Το ΚΠΙΣΝ είναι ανοιχτό σε όλους και δεν χρειάζεται να είναι κανείς Μέλος για να έχει πρόσβαση στα προγράμματα και τις υπηρεσίες του. Το Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε ως συνδρομητής εφόσον το επιθυμείτε, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτόν στην υποστήριξη της λειτουργίας και βιωσιμότητάς του, και απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ειδικά προνόμια.

 • Το Πρόγραμμα Μελών είναι ένα πρόγραμμα υποστηρικτικό προς τη μελλοντική λειτουργία και βιωσιμότητα του ΚΠΙΣΝ και τα έσοδα που συγκεντρώνονται από τις συνδρομές των Μελών μας έχουν στόχο να ενισχύσουν τις δράσεις του. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει ειδική τιμολογιακή πολιτική για τις ομάδες αυτές.

Για Μέλη

 • Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανανέωση της συνδρομής σας ηλεκτρονικά, αφού συνδεθείτε στο προφίλ σας, ή εναλλακτικά, με φυσική παρουσία κατά την επόμενη επίσκεψή σας στο ΚΠΙΣΝ, στο Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών στην Υποδοχή της ΕΒΕ, καθημερινά 10 π.μ. – 10 μ.μ.

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας ηλεκτρονικά, αλλά δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο προφίλ σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο email members@snfcc.org είτε τηλεφωνικά στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης Μελών (+30) 216 8091 010. Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα σας αποστείλουμε email με έναν ηλεκτρονικό σύνδεσμο, στον οποίο, αφότου εισέλθετε, θα πατήσετε απλώς «Πληρωμή» για την  ανανέωση της συνδρομής σας.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ανανέωσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο members@snfcc.org και στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης Μελών (+30) 216 8091 010.

 • Η κάρτα Μέλους είναι αυστηρά προσωπική και δεν μεταβιβάζεται. Ως εκ τούτου, θα πρέπει είτε να κάνετε την ανανέωσή σας ηλεκτρονικά και να σας αποσταλεί η κάρτα Μέλους στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει, ή να μεταβείτε ο ίδιος/η ίδια στο Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών του ΚΠΙΣΝ και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εκεί με φυσική παρουσία.

  Σε περίπτωση που αδυνατείτε να μεταβείτε ο ίδιος/η ίδια στο Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών του ΚΠΙΣΝ και έρθει κάποιο άλλο πρόσωπο για να ανανεώσει τη συνδρομή σας, είναι απαραίτητη η επίδειξη επίσημου εγγράφου εξουσιοδότησης.

 • Μπορείτε να πληρώσετε τη συνδρομή σας με τους παρακάτω τρόπους: 1) με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα για online συναλλαγές 2) με μετρητά ή μέσω τερματικού POS, με φυσική παρουσία στην υποδοχή των Μελών.

 • Η έκπτωση 10% ισχύει κανονικά και για αγορές μέσω του e-shop του SNFCC Store, συμπληρώνοντας τον επταψήφιο αριθμό Μέλους στο αντίστοιχο πλαίσιο. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο κατάστημα πατώντας εδώ.

  Έκπτωση 10% ισχύει επίσης για τα Μέλη μας σε όλα τα σημεία εστίασης και στο parking του ΚΠΙΣΝ.

 • Για να λάβετε την έκπτωση 10% στο parking του ΚΠΙΣΝ, χρειάζεται να έχετε μαζί σας τη φυσική ή ψηφιακή σας κάρτα Μέλους, την οποία θα σκανάρετε στο μηχάνημα πριν την είσοδό σας. Εάν η κάρτα Μέλους έχει λήξει, τότε δεν θα γίνει δεκτή. Εάν η κάρτα σας είναι ενεργή και παρόλα αυτά δεν σκανάρεται από το μηχάνημα, μπορείτε κατά την έξοδό σας από το parking να την επιδείξετε στο ταμείο όπου οι υπάλληλοι θα σας περάσουν χειροκίνητα την έκπτωση. Επίσης, είναι καλό να ελέγξετε ότι το QR στην πίσω όψη της κάρτας δεν έχει φθαρεί. Εάν έχει φθαρεί, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών όπου μπορεί να γίνει επανεκτύπωση της κάρτας σας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών είτε κατά την επίσκεψή σας είτε τηλεφωνικά στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης Μελών 2168091010 μέσω της οποίας μπορεί να γίνει ο κατάλληλος έλεγχος.

 • Η κάρτα Μέλους είναι αυστηρά προσωπική και δεν μεταβιβάζεται. Ως εκ τούτου, μόνο εσείς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα προνόμια της συνδρομής σας. Δείτε εδώ τους όρους & τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Μελών.

 • Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε κατά την επόμενη επίσκεψή σας στο ΚΠΙΣΝ να απευθυνθείτε στο Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών και να ζητήσετε την επανεκτύπωση της κάρτας σας. Για την επανεκτύπωση της  κάρτας σας θα ζητηθεί η αστυνομική σας ταυτότητα, προκειμένου να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία σας. 

  Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή σας κάρτα απευθείας από την οθόνη του κινητού σας ή εκτυπωμένη.

 • Η μόνιμη κάρτα θα αποσταλεί στην ταχυδρομική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας εντός ολίγων ημερών από τη στιγμή που εγγραφήκατε. Μέχρι τότε μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ψηφιακή σας κάρτα. Στην περίπτωση που το πακέτο Μέλους σας επιστραφεί στο ΚΠΙΣΝ, τότε μπορείτε να το παραλάβετε από το Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών κατά την επόμενη επίσκεψή σας.

 • Όταν πραγματοποιούνται εκδηλώσεις μόνο για Μέλη, λαμβάνετε τη σχετική ενημέρωση ηλεκτρονικά, στο email που είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις μόνο για Μέλη και τη διαδικασία κρατήσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο members@snfcc.org, στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης Μελών (+30) 216 8091 010 ή να επισκεφθείτε το site μας εδώ.

 • Η συμμετοχή καλεσμένου Μέλους είναι δυνατή σε ορισμένες εκδηλώσεις για Μέλη. Πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής καλεσμένων σε εκδηλώσεις για Μέλη παρέχονται μέσω του SNFCC Members Newsletter.

 • Μπορείτε να βρείτε τη φόρμα κράτησης για τις εκδηλώσεις των Μελών στο SNFCC Members Newsletter, το οποίο περιλαμβάνει πληροφορίες για την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, καθώς και τον σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει σε αυτή. Το SNFCC Members Newsletter αποστέλλεται σε τακτική βάση στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

 • Τα Μέλη λαμβάνουν τακτική ηλεκτρονική ενημέρωση σχετικά με τα νέα και τις δραστηριότητές μας.  Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει ακόμη σχετική επικοινωνία, μπορείτε να ελέγξετε τον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας. Εάν εξακολουθείτε να μην λαμβάνετε κάποιο μήνυμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email members@snfcc.org, ώστε να γίνει προσθήκη ή διόρθωση του email σας και να επιβεβαιωθεί ότι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή  σας για επικοινωνία. Θα ήταν χρήσιμο να αναφέρετε τον αριθμό Μέλους ή, αν αυτός δεν είναι διαθέσιμος, τον αριθμό του τηλεφώνου σας.

 • Για να πραγματοποιήσετε αλλαγή των εγγεγραμμένων στοιχείων σας, αρκεί να στείλετε ένα email στο members@snfcc.org, αναφέροντας τον αριθμό Μέλους και τα στοιχεία που θέλετε να ανανεώσετε ή να προσθέσετε. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τον αριθμό Μέλους, μπορείτε να αναφέρετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας.

  Διαφορετικά, μπορείτε να συνδεθείτε στο προφίλ σας και να αλλάξετε τα στοιχεία που επιθυμείτε.

 • Μπορείτε να συνδεθείτε στο online προφίλ σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Πρώτα εισέρχεστε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Προγράμματος Μελών του ΚΠΙΣΝ, πατώντας εδώ.
  • Αν συνδέεστε από υπολογιστή, επιλέγετε «Σύνδεση» στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης. Στη συνέχεια, εισάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασης που είχατε δηλώσει κατά την ηλεκτρονική εγγραφή σας και πατάτε στην επιλογή «Δεν είμαι ρομπότ». Τέλος, πατάτε «Σύνδεση» και εισέρχεστε στο online προφίλ σας.
  • Αν συνδέεστε από κινητό τηλέφωνο, επιλέγετε το εικονίδιο του μενού « ≡ » στο επάνω μέρος της οθόνης. Στη συνέχεια, επιλέγετε «Σύνδεση» και ακολουθείτε την ίδια διαδικασία, όπως παραπάνω.

  Σε περίπτωση που δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να πατήσετε πάνω στην επιλογή «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;» και στη συνέχεια, να εισάγετε το email σας στο αντίστοιχο πεδίο και να επιλέξετε «Αποστολή συνδέσμου για ανάκτηση συνθηματικού». Μετά από αυτή τη διαδικασία θα λάβετε άμεσα έναν σύνδεσμο στο email σας μέσα από τον οποίο μπορείτε να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης. 

 • Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης Μελών (+30) 216 809 1010 (καθημερινά, 10 π.μ. – 10 μ.μ.).

 • Η παράταση της συνδρομής σας θα είναι ίση με το χρονικό διάστημα αναστολής των εκδηλώσεων. Κατά την ημερομηνία επανέναρξης των εκδηλώσεων θα θεωρηθούν ενεργές όλες οι συνδρομές που ήταν ενεργές την 9η Μαρτίου. Οι συνδρομές θα εξακολουθήσουν να ισχύουν για όσο διάστημα απέμεινε μέχρι τη  λήξη τους και επιπρόσθετα, θα δοθεί σε όλες τις συνδρομές παράταση ίση με το χρονικό διάστημα αναστολής των εκδηλώσεων.