Μέλη ΚΠΙΣΝ εκτός των Τειχών: Farm to fork | Eπίσκεψη στη Φάρμα του Delta στο Μαρκόπουλο

Τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ επισκέπτονται αποκλειστικά τη φάρμα που προμηθεύει με τα προϊόντα της το fine dining εστιατόριο Delta. 

Μυρωδικά, λαχανικά, βρώσιμα λουλούδια, φρούτα, αυγά είναι οι πρώτες ύλες για τις οποίες θα συζητήσουμε την εποχικότητά τους, αναζητώντας την ουσία και επανασύνδεση με τη γεύση και την παραγωγή τους

Περισσότερα

Members’ Μeetup: Φτιάχνουμε Αρωματικό Ελαιόλαδο με τον Παύλο Χάππιλο

Λάδι από τα ελαιόδεντρα του ΚΠΙΣΝ, αρωματικά μυρωδικά και βότανα από το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μας περιμένουν σε μια ξεχωριστή συνάντηση με οικοδεσπότη τον σεφ Παύλο Χάππιλο!

Στο τέλος του εργαστηρίου θα παρασκευάσουμε το δικό μας αρωματικό ελαιόλαδο!

Περισσότερα

Μέλη ΚΠΙΣΝ εκτός των Τειχών: Εργαστήριο επαναχρησιμοποίησης χαρτιού «Σχεδία Αρτ» στο Shedia Home

Στην συνάντηση αυτή, τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Shedia Home και στα οράματα του προγράμματός του και να μάθουν τα μυστικά της διαδικασίας της επαναχρησιμοποίησης από τους ίδιους τους ανθρώπους της «Σχεδίας», που αποτελούν και την αρχική ομάδα ωφελούμενων του «Σχεδία Αρτ».

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Shedia Home.

Περισσότερα

Μέλη ΚΠΙΣΝ εκτός των Τειχών: Σχεδία | Αόρατες Διαδρομές

Κοινωνική Περιήγηση στο κέντρο της Αθήνας από τους πωλητές της Σχεδίας

Οι «Αόρατες Διαδρομές» αποτελούν ένα πρόγραμμα περιηγήσεων στο κέντρο της Αθήνας με οδηγούς (νυν και πρώην) άστεγους συμπολίτες μας οι οποίοι θα μας μεταφέρουν αθέατες εικόνες της απτής πραγματικότητας της ζωής στο δρόμο.

Περισσότερα

SNFCC Members x Cinobo | Λέσχη Κινηματογράφου: Γλυκιά Ζωή (La Dolce Vita) και Η Τέλεια Ομορφιά (La Grande Belezza)

Tο ξεκίνημα της νέας σεζόν, μας βρίσκει παρέα με την ομάδα των επιμελητών του Cinobo σε έναν διάλογο αποκλειστικά με τα Μέλη.

Τον Σεπτέμβρη καθώς εμπνεόμαστε από τη θεματική της επανάχρησης, εξετάζουμε πώς η έννοια εντάσσεται στην τέχνη του κινηματογράφου μέσα από remakes και έντονες αναφορές σε ταινίες που θεωρούνται κλασσικές.

Περισσότερα

Members' Event Kids: Παιχνίδια στους Πίδακες Νερού

Τα δροσερά νερά εκτινάσσονται φαντασμαγορικά στον αέρα καλώντας τα μικρά Μέλη του ΚΠΙΣΝ να συμμετάσχουν σε ένα ατελείωτο κυνήγι του νερού, μια διασκεδαστική δραστηριότητα για οικογένειες με πολλή κίνηση και ευφάνταστα παιχνίδια που ενεργοποιούν τις αισθήσεις.

Περισσότερα

Members' Event Kids | Εργαστήριο πηλού: Η Αργοναυτική εκστρατεία

Ένα εργαστήριο για τα μικρά Μέλη με στοιχεία από το αισθητηριακό παιχνίδι και την πηλοπλαστική σε συνδυασμό με την αφήγηση μύθων.

Το θέμα του εργαστηρίου θα είναι η Αργοναυτική εκστρατεία και θα εισάγει τα παιδιά στην περιπέτεια του Ιάσωνα και του πληρώματός του στην προσπάθεια να πάρουν το χρυσόμαλλο δέρας.

Περισσότερα

Αποκλειστική Ξενάγηση για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ στην έκθεση ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ | ΝΕΟΙ ΤΟΠΟΙ

Τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αποκλειστικές ξεναγήσεις στην εντυπωσιακή αυτή εικαστική έκθεση, που θα πραγματοποιηθούν από τις Μαρίλη Κωνσταντινοπούλου και Δήμητρα Νικολού, Ιδρύτριες/ Διευθύντριες Προγράμματος ARTWORKS.

Περισσότερα

SNFCC Members x Σχεδία | Εργαστήριο επαναχρησιμοποίησης χαρτιού «Σχεδία Αρτ»

Τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της διαδικασίας της επαναχρησιμοποίησης από τους ίδιους τους ανθρώπους της «Σχεδίας», που αποτελούν και την αρχική ομάδα ωφελούμενων του «Σχεδία αρτ».

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο KΠΙΣΝ.

Περισσότερα

Red Bull BC One Cypher Greece | Γνώρισε από κοντά τους κριτές του!

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στην Αγορά, στο Κέντρο Πολιτισμού  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), επιστρέφει ο μεγαλύτερος διαγωνισμός B-Boy και B-Girl στον κόσμο, το Red Bull BC One!

Κριτές της φετινής χρονιάς θα είναι οι BC One All Stars B-Boy Menno, με 3 παγκόσμιους τίτλους, & B-Boy Junior και το B-Girl San Andrea. Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, έχουμε εξασφαλίσει για τα Μέλη μας, ένα αποκλειστικό meet & greet μαζί τους!

Περισσότερα