Ψηφιακό Ανθολόγιο για Μέλη: Περιήγηση στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με Βοτανικά στοιχεία

* Λαμβάνοντας υπόψιν τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συμπολίτες μας εξαιτίας των πυρκαγιών καθώς και της επιβαρυμένης ατμόσφαιρας του λεκανοπεδίου, οι ξεναγήσεις αναβάλλονται. Σας προσκαλούμε σε δύο Aυγουστιάτικες απογευματινές ξεναγήσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, αποκλειστικά για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ και τον καλεσμένο τους.

Περισσότερα
Γλυπτική: Έργα σε κίνηση - Εικόνα

Τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ είναι στο Spotify

Πριν την περιήγησή μας στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ανακαλύπτουμε μουσική αφιερωμένη σε φυτά, λουλούδια και δέντρα. Η βοτανολογία αποτέλεσε έμπνευση για τη δημιουργία ενός εξολοκλήρου «φυτικού» είδους μουσικής (plant music) πίσω στα 70’s ενώ σήμερα τα φυτά συνεχίζουν να συγκινούν καλλιτέχνες κάθε μουσικού είδους.

Περισσότερα
Re-Member: To Restart - Εικόνα

Μέλη ΚΠΙΣΝ εκτός των τειχών: Επίσκεψη στο ΕΜΣΤ και την έκθεση «SYMBOLS & ICONIC RUINS»

Στο πλαίσιο των δράσεων εκτός των τειχών για τα Μέλη, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σε συνεργασία με Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) διοργανώνει αποκλειστική ξενάγηση στους χώρους του ΕΜΣΤ, στην έκθεση ««SYMBOLS & Iconic Ruins»», από τον επιμελητή της, κο. Παναγιώτη Πάγκαλο, Αρχιτέκτονα και Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Περισσότερα
Off Premises SNFCC Members' Events: Guided visit for adults at the National Museum of Contemporary Art Athens and the exhibition "SYMBOLS & Iconic Ruins"  - Εικόνα

Members' Tours στην εικαστική έκθεση: Takis - Κόσμος σε Κίνηση

Με μεγάλη χαρά προσκαλούμε τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ σε αποκλειστικές ξεναγήσεις στην εικαστική έκθεση με εμβληματικά γλυπτά του διεθνώς καταξιωμένου εικαστικού Takis (Παναγιώτης Βασιλάκης, 1925-2019) στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερα
Members' Tours at the Exhibition: Takis - Cosmos in Motion - Εικόνα