φωτογραφία του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος τραβηγμένη από ψηλά με δέντρα, φυτά και το κτίριο του ΚΠΙΣΝ
06 Νοεμβρίου 2021

Σε συνέχεια των νέων μέτρων προστασίας για τη δημόσια υγεία, η επίσκεψη και η πρόσβαση στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πραγματοποιείται από σήμερα Σάββατο 6 Νοεμβρίου ως εξής:

  • Για τη διέλευση των επισκεπτών από την Υποδοχή του ΚΠΙΣΝ προς την Αγορά δεν απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος rapid ή PCR test.
  • Για την παραμονή και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών στην Υποδοχή του ΚΠΙΣΝ, το Κέντρο Επισκεπτών, το Σημείο Εξυπηρέτησης των Μελών και τον Φάρο είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος rapid test (έως 48 ωρών) ή PCR test (έως 72 ωρών), η οποία συνοδεύεται από έλεγχο ταυτοπροσωπίας, με την επίδειξη ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης ή φοιτητικού πάσου.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, έχουν τοποθετηθεί επιπλέον σημεία εξυπηρέτησης στους παρακάτω εξωτερικούς χώρους: Κέντρο Επισκεπτών, Πίσω Αγορά και Αγορά.
  • Για την παραμονή στα σημεία εστίασης (εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι) είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος rapid test (έως 48 ωρών) ή PCR test (έως 72 ωρών), η οποία συνοδεύεται από έλεγχο ταυτοπροσωπίας, με την επίδειξη ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης ή φοιτητικού πάσου.
  • Για την είσοδο στο SNFCC Store, είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος rapid test (έως 48 ωρών) ή PCR test (έως 72 ωρών), η οποία συνοδεύεται από έλεγχο ταυτοπροσωπίας, με την επίδειξη ταυτότητας, διαβατηρίου, διπλώματος οδήγησης ή φοιτητικού πάσου.
  • Για την πρόσβαση στις τουαλέτες που λειτουργούν στο ισόγειο της Εθνικής Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ), στο Κέντρο Επισκεπτών, στον Στίβο και στο Park Kiosk, δεν απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού αποτελέσματος rapid ή PCR test.

Τα παραπάνω ισχύουν για ενήλικες, καθώς και για ανήλικους από 4 ετών και άνω.
Για ανήλικους από 4 ετών και άνω, η πρόσβαση στους χώρους του ΚΠΙΣΝ πραγματοποιείται και κατόπιν επίδειξης αρνητικού self-test (έως 24 ωρών).

 

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις πριν την επίσκεψή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@snfcc.org και τηλεφωνικά στο 216 8091000.

       

      Δείτε ακόμα