*New Date* Culinary Workshop for Members | Olive oil tasting  - Εικόνα

***Νέα ημερομηνία- 22/4***

update: Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 22/4 | 18.30-21.00 στον χώρο Φορτοεκφόρτωσης της ΕΒΕ. Εάν έχετε πραγματοποιήσει προκράτηση, η συμμετοχή σας ισχύει αυτόματα για τη νέα ημερομηνία.

--------------------------------------------------------------------------------

Έπειτα από την εμπειρία των Μελών στην ετήσια συγκομιδή αλλά και στην παραγωγή ελαιόλαδου μέσω ενός μικρού ελαιοτριβείου τον Νοέμβριο στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ήρθε η στιγμή για μία γευσιγνωσία ελαιολάδου!

Σε αυτό το εργαστήριο γευσιγνωσίας θα δοκιμάσουμε εξαιρετικής ποιότητας ποικιλίες ελαιολάδων ενώ παράλληλα θα ενημερωθούμε για τα χαρακτηριστικά τους ως προς το άρωμα, το γευστικό προφίλ και τη χρήση τους. Επίσης θα ενημερωθούμε για τα βασικά ελαττώματα του ελαιολάδου τα οποία και θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε. Μια ευκαιρία να εμβαθύνουμε στην επιστήμη της παραγωγής του, να αποκτήσουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι συντελεί στην ποιότητά και να εκπαιδεύσουμε τον ουρανίσκο μας! 

Σχεδιασμός/ Υλοποίηση:  Κάτσαρης Παναγιώτης, Γεωπόνος – Βιοτεχνολόγος, Υπεύθυνος ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων – προγραμμάτων, Panel Leader της διαπιστευμένης ομάδας γευσιγνωσίας ελαιολάδου ΕΛΓΟ Καλαμάτας, ΕΛ.Γ.Ο. "ΔΗΜΗΤΡΑ" Ινστιτούτο Ελιάς Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου

Δευτέρα 22 Απριλίου | 18.30-21.00
Χώρος φορτοεκφόρτωσης ΕΒΕ (κοντά στο Buffer Zone)

Έως 30 Συμμετοχές - Μόνο για Μέλη
Ελεύθερη Είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Oι προεγγραφές για τις δράσεις Μελών Μαρτίου ανοίγουν την 01/3, στις 12.00.
 

Δείτε ακόμα