Evening Hatha Yoga Class - Εικόνα

Λίγο πριν βραδιάσει, αλλά και μόλις ξημερώσει, στα Νότια Μονοπάτια του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, το σώμα συνδέεται με τον νου με ασκήσεις διαλογισμού και μαθήματα Hatha Yoga με τον δάσκαλο Yoga, Γιάννη Γιαπλέ. 

Το μάθημα θα περιέχει αναπνευστικές ασκήσεις (pranayama), ήπια με μέτρια άσκηση μέσω Asana (θέσεις σώματος) και χαλάρωση. Η δομή του μαθήματος στοχεύει στο να αποφορτιστούμε σωματικά και ενεργειακά έτσι ώστε να προετοιμαστούμε για τον διαλογισμό που θα ακολουθήσει. Πρόκειται για έναν διάλογο/ διαλογισμό αρχικά  με το ίδιο μας το σώμα. Θα αναγνωρίσουμε τα όριά του, θα τα διαπραγματευτούμε μέσω της αναπνοής και θα βιώσουμε τις θετικές επιδράσεις των Asana. 

Το μάθημα θα έχει ήπιους και μέτριους ρυθμούς έτσι ώστε να δίνει την δυνατότητα σε αυτούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με μαθήματα yoga να μπορούν να ακολουθούν άνετα και στους προχωρημένους να εμβαθύνουν στην τεχνική τους.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Γιάννης Γιαπλές, Δάσκαλος Yoga

Τρίτη 01/08, 19.00-20.30
Νότια Μονοπάτια

Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας 
Έως 50 συμμετοχές

Για ενήλικες
Σωματική άσκηση ήπιας με μέτριας έντασης

Οι συμμετέχοντες/ συμμετέχουσες είναι απαραίτητο να φέρουν τα δικά τους στρώματα. Συστήνεται να φοράνε άνετα ρούχα και να έχουν μαζί τους αντικουνουπικό. 

Δείτε ακόμα