Rita Wilson - Εικόνα

Λίγο πριν βραδιάσει, αλλά και μόλις ξημερώσει, στα Νότια Μονοπάτια του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, το σώμα συνδέεται με τον νου με ασκήσεις διαλογισμού και μαθήματα Hatha Yoga με τον δάσκαλο Yoga, Γιάννη Γιαπλέ. 

Ο ήλιος είναι η ζωοποιός δύναμη του κόσμου που ζούμε. Επίσης ο Ήλιος συμβολίζει/ αντιπροσωπεύει την πνευματική πηγή ενέργειας. Ο  διαλογισμός στον ήλιο λειτουργεί ως κάθαρση, εξαγνισμός. Μας επαναφέρει/συντονίζει στα βασικά χαρακτηριστικά που μας έχει δώσει η φύση, γίνεται ένα είδος reset. Οι ακτίνες του φωτός, ως «κοσμικά βλαστοκύτταρα», εμπεριέχουν όλο το DNA της ύπαρξης.  

Το Φως έχει τη δυνατότητα να κάψει οτιδήποτε αρνητικό για μας, να  μας θεραπεύσει, να παρηγορήσει, να δημιουργήσει θαλπωρή, να μας ενεργοποιήσει, να μας εμπνεύσει, να δώσει τη δύναμη να γίνουμε δημιουργοί των ονείρων μας. Στο συγκεκριμένο διαλογισμό θα εισπνεύσουμε φως μέσα από μια συγκεκριμένη διαλογιστική τεχνική οραματισμού. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να βιώσουμε τις ζωτικές επιδράσεις του φωτός. 

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Γιάννης Γιαπλές, Δάσκαλος Yoga

Τετάρτη 02/07, 06.30-06.50
Νότια Μονοπάτια

Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας 
Έως 50 συμμετοχές

Για ενήλικες που ενδιαφέρονται να βιώσουν μια διαδικασία διαλογισμού

Οι συμμετέχοντες/ συμμετέχουσες είναι απαραίτητο να φέρουν τα δικά τους στρώματα. Συστήνεται να φοράνε άνετα ρούχα και να έχουν μαζί τους αντικουνουπικό. 

Δείτε ακόμα