Μέλη ΚΠΙΣΝ εκτός των Τειχών: Προς τη θάλασσα | Mια περιήγηση στη γειτονιά του ΚΠΙΣΝ

Από την πρώτη μέρα που το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος άνοιξε τις πόρτες του αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες. Έχοντας πλέον αποκρυσταλλωθεί ως δημοφιλής προορισμός για το αθηναϊκό κοινό, συγκεντρώνει σε καθημερινή βάση κόσμο από κάθε γωνιά της πόλης. Όπως κάθε άλλο τοπόσημο όμως δεν ορίζεται μόνο από τον χώρο που το ίδιο καταλαμβάνει αλλά και από τον χώρο που το περιβάλλει. Αρκεί μια σύντομη βόλτα στην περιοχή που το οριοθετεί περιμετρικά, για να διαπιστώσει κανείς την αποσπασματικότητα του αστικού τοπίου.

Περισσότερα
Off Premises SNFCC Members:Towards the sea: A city walk exploring the neighborhood of SNFCC  - Εικόνα

Εκδηλώσεις Μελών για οικογένειες: Διαδραστική Ξενάγηση για παιδιά στην έκθεση Takis: Κόσμος σε Κίνηση

Takis: “Καλωσορίσατε στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Ετοιμάζομαι να κάνω μία βόλτα. Μου αρέσει πολύ να κάνω μακρινές πεζοπορίες στη Φύση. Θέλετε να έρθετε μαζί μου; Ένα λεπτό να βάλω το καπέλο μου*!”  

Περισσότερα
Εκδηλώσεις Μελών για οικογένειες: Διαδραστική Ξενάγηση για παιδιά στην έκθεση Takis: Κόσμος σε Κίνηση - Εικόνα

Members' Tours: Εν ξιφήρεις | Ξεναγήσεις αποκλειστικά για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

* Η ξενάγηση στις 14/10 μετατίθεται για τις 27/10, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.  Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων  για τα 200 χρόνια από την έναρξη την Ελληνικής Επανάστασης, παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής του Θανάση Μακρή με τίτλο «Εν ξιφήρεις», και προσφέρει τέσσερις μοναδικές ξεναγήσεις στα Μέλη του ΚΠΙΣΝ από ξεχωριστούς προσκεκλημένους.  

Περισσότερα
Members' Tours: Εν ξιφήρεις | Ξεναγήσεις αποκλειστικά για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος - Εικόνα

Members' Meetup: Βρίσκοντας Ισορροπία | Αναζητώντας τρόπους για ηρεμία και σταθερότητα στην καθημερινότητα

Στην συνάντηση αυτή θα συζητήσουμε για τη σημασία της επίγνωσης για την ψυχική και σωματική μας υγεία και θα μάθουμε απλές τεχνικές, ώστε να δίνουμε χώρο και χρόνο στον εαυτό μας να ισορροπεί. Έχοντας στο νου μας το ερώτημα «Tι μπορεί να γεννηθεί μέσα από την ησυχία;», θα έρθουμε σε επαφή με:

Περισσότερα
Members' Meetup: Βρίσκοντας Ισορροπία | Αναζητώντας τρόπους για ηρεμία και σταθερότητα στην καθημερινότητα - Εικόνα

Members' Events: Εικαστικό εργαστήριο | Μοτίβα σε κίνηση

Με αφορμή την έκθεση Takis: Κόσμος σε κίνηση που πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού, το Vlefaro live cinema και η εικαστικός Αγγελική Μπόζου πραγματοποιούν μία σειρά εικαστικών εργαστηρίων αντλώντας έμπνευση από τα γλυπτά του Takis. 

Περισσότερα
Members' Events: Art Workshops | Motifs in Motion - Εικόνα

Members' Tours: εικαστική έκθεση | Takis: Κόσμος σε Κίνηση

Oι αποκλειστικές ξεναγήσεις για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ στην εικαστική έκθεση με εμβληματικά γλυπτά του διεθνώς καταξιωμένου εικαστικού Takis (Παναγιώτης Βασιλάκης, 1925-2019) στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επανέρχονται τον Οκτώβριο.

Περισσότερα
Members' Tours: Exhibition | Takis: Cosmos in Motion - Εικόνα